Antena 3 CNN Politică Cu ce s-au ocupat unii parlamentari în timpul audierilor noilor miniștri. Un deputat s-a relaxat atât de tare încât s-a apucat să trimită unei doamne un buchet cu flori, virtual

Cu ce s-au ocupat unii parlamentari în timpul audierilor noilor miniștri. Un deputat s-a relaxat atât de tare încât s-a apucat să trimită unei doamne un buchet cu flori, virtual

Cu ce s-au ocupat unii parlamentari în timpul audierilor noilor miniștri. Un deputat s-a relaxat atât de tare încât s-a apucat să trimită unei doamne un buchet cu flori, virtual
Sursa foto: Foto: Agerpres
30 Oct 2019   •   09:20

Comisiile parlamentare continuă, miercuri, audierile miniştrilor propuşi în Guvernul Orban. Ieri, parlamentarii care au participat la comisii s-au făcut remarcați mai degrabă pentru „activitatea lor” din timpul audierilor, și nu pentru întrebările adresate potențialilor miniștri.

Au scris mesaje de dragoste femeilor din viaţa lor, au transmis pe Facebook ore în şir şi au făcut glume nesărate pe seama colegilor. Sunt câteva dintre preocupările senatorilor şi deputaţilor în timpul audierilor ministrilor propuşi în Cabinetul Ludovic Orban. De departe s-au remarcat social-democraţii din comisia de buget care au avut remarci jignitoare la adresa colegilor din opoziţie, scrie digi24.ro.

Şapte dintre cei opt miniştri audiaţi marţi au trecut testul comisiei. A picat doar propunerea de la Finanţe, Florin Cîţu.

La Comisia de afaceri europene, audierea lui Ioan Boloş, ministrul propus la fonduri europene, a decurs în linişte.

Atmosfera l-a relaxat atât de tare pe un deputat, încât s-a apucat să îi trimită unei doamne un buchet cu flori, virtual. „Bună dimineaţa”, scrie domnia sa, „am constatat că îţi plac florile”. Chiar dacă în sală se discutau lucruri importante pentru ţară, alesul spune că, dincolo de gestul sentimental, a fost numai ochi şi urechi.

„Colegii mei din sală, din comisie, de la PSD şi alte partide s-au comportat foarte bine cu candidatul, chiar dacă este din... aşa, apreciem pregătirea lui profesională, îl cunoaştem foarte bine”, a declarat Vasile Cocoș, deputat PSD.

×
Subiecte în articol: Guvernul Orban
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close