Antena 3 CNN Politică CV Tudor despre "obraznicul" Mădălin Voicu: Nu primesc în PRM ce aruncă alte partide

CV Tudor despre "obraznicul" Mădălin Voicu: Nu primesc în PRM ce aruncă alte partide

CV Tudor despre "obraznicul" Mădălin Voicu: Nu primesc în PRM ce aruncă alte partide
Sursa foto: Corneliu Vadim Tudor
08 Mai 2009   •   16:07

Preşedintele PRM Corneliu Vadim Tudor exclude posibilitatea primirii lui Mădălin Voicu în partid, deoarece îl consideră "un factor destabilizator", "care mănâncă cu tine la masă şi, a doua zi, îţi toarnă o oală cu lături în cap". În prezenţa celor mai noi achiziţii ale partidului, foştii conservatori Codrin Ştefănescu şi Marius Marinescu, liderul PRM a mai explicat că nu este dispus să primească alături de el "ce aruncă alte partide".
"Nu l-aş primi pe Mădălin Voicu în partid. Este un factor destabilizator. Stă cu tine la masă şi a doua zi îţi toarnă cu lături în cap", a afirmat Vadim Tudor, dând curs unei întrebări de presă privind excluderea din PSD a lui Mădălin Voicu.
C. V. Tudor a susţinut că Mădălin Voicu "este obraznic", acesta jignindu-l în trecut pe liderul PRM şi pe George Becali.
"Mădălin Voicu este obraznic. S-a luat de cine nu trebuie. El ne-a jignit şi pe noi, pe mine ş pe Gigi Becali", a arătat liderul PRM.
Vadim Tudor a mai subliniat că nu ar fi el dacă ar accepta să primească în PRM ceea ce ar arunca alte partide. ?Noi suntem într-o construcţie veritabilă. Dacă aş lua ce aruncă alte partide, nu aş ai fi Vadim Tudor" a susţinut liderul PRM, deşi lângă el se aflau doi noi membri de partid aflaţi într-o asemenea situaţie: Codrin Ştefănescu (fost membru PRM, fost membru PSD, fost membru PC) şi pe Marius Marinescu (trecut prin PD şi PC).
Liderul PSD Bucureşti, Marian Vanghelie a anunţat joi că deputatul Mădălin Vociu a fost exclus din partid pentru deservicii aduse organizaţiei de Giurgiu şi unor colegi din conducerea social-democrată.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: PRM Madalin Voicu excludere PSD jigniri
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close