Antena 3 CNN Politică Dacian Cioloş: Nicio grijă, domnule Dragnea, procesul de achiziţie a „Cuminţeniei pământului” decurge conform legii. Actualul Guvern nu vrea să înveţe de la PSD

Dacian Cioloş: Nicio grijă, domnule Dragnea, procesul de achiziţie a „Cuminţeniei pământului” decurge conform legii. Actualul Guvern nu vrea să înveţe de la PSD

Dacian Cioloş: Nicio grijă, domnule Dragnea, procesul de achiziţie a „Cuminţeniei pământului” decurge conform legii. Actualul Guvern nu vrea să înveţe de la PSD
Sursa foto: Foto: Facebook/ Dacian Cioloş
de S.T.    |    27 Noi 2016   •   18:13

Premierul Dacian Cioloş îi transmite pe Facebook preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, să nu aibă nicio grijă, pentru că procesul de achiziţie a sculpturii „Cuminţenia pământului” decurge firesc, conform legii.

„În timp ce domnul Liviu Dragnea nu mai poate de soarta „Cumințeniei Pământului”- nicio grijă, domnule Dragnea, procesul de achiziție decurge firesc, conform legii, pentru că acest guvern nu știe să facă lucrurile altfel și nici nu vrea să învețe de la PSD – la Guvern, “postacii” (citat Liviu Dragnea) lucrează.

Pe scurt, zeci de specialiști IT, bursieri și voluntari, muncesc de zor pentru a face mai accesibil hățișul birocratic din administrația noastră, pentru a elibera statul din captivitatea unor firme care au încheiat contracte strâmbe pe vremea guvernului PSD. Mai jos, câteva vești despre cum avansează proiectele GovITHub.

Sper să avem posibilitatea să continuam acest mod de lucru și în anii care vin, cu soluții IT simple, inovatoare, în interesul oamenilor. Sistemele IT pot fi dezvoltate și altfel decât s-a făcut de multe ori până acum, când s-au irosit banii țării pentru firme de partid, prieteni și parteneri politici proprietari de televiziuni”, a scris premierul Dacian Cioloș, duminică, pe pagina sa de Facebook.

Sâmbătă seară, liderul PSD Liviu Dragnea a afirmat că are informaţii, încă neconfirmate, că procurorii au ridicat deja documente de la Ministerul Culturii legate de achiziţionarea lucrării lui Brâncuşi „Cuminţenia Pământului”.

×
Parteneri
Fenomenul ciudat apărut pe cerul Turciei înainte de cutremur
x close