Antena 3 Politică Dan Barna, semnal de alarmă: „Există persoane pe lista lui Orban de miniștri care pun probleme. Nu-i votăm!”

Dan Barna, semnal de alarmă: „Există persoane pe lista lui Orban de miniștri care pun probleme. Nu-i votăm!”

23 Oct 2019   •   11:49
Dan Barna, semnal de alarmă: „Există persoane pe lista lui Orban de miniștri care pun probleme. Nu-i votăm!”
Sursa foto: Foto: Agerpres

Dan Barna a declarat că în lista lui Orban de miniștri propuși să facă parte din noul Guvern există două persoane, la același minister, care „pun probleme” și pe care USR nu le vor vota.

Întrebat, la Digi24, dacă există vreun nume cu care USR nu este de acord, Barna a răspuns: „Au existat. Nu o să dau numele respective, dar a existat la un minister, în mod particular, unde erau mai multe opțiuni menționate, una dintre ele, de fapt la două, am ridicat niște semne de întrebare din cunoștințele pe care le aveau colegii mei”, a declarat Dan Barna.

Întrebat dacă era vorba de o problemă de integritate cu respectiva persoană, el a răspuns: „Să-i spunem de integritate, da”, dar a refuzat să dea detalii: dacă este vorba despre dosar penal, conflict de interese, anchetă la ANI sau afaceri cu statul. „Niciuna dintre cele menționate, dar dacă v-aș spune, ar fi clar domeniul și nu mi se pare fair”, a justificat Dan Barna.

El a precizat însă că liderul liberal, Ludovic Orban, i-a spus că oricum, nu crede că va nominaliza persoana respectivă. „Dacă o nominalizează, nu vom vota persoana respectivă, asta i-am transmis-o explicit premierului”, a adăugat liderul USR, precizând că e vorba de votul din comisia parlamentară.
 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close