Antena 3 CNN Politică Dan Tănăsescu şi Bebe Ivanovici excluşi din PRM

Dan Tănăsescu şi Bebe Ivanovici excluşi din PRM

Dan Tănăsescu şi Bebe Ivanovici excluşi din PRM
11 Iun 2007   •   23:43

Biroul Permanent al PRM a decis excluderea din partid a lui Dan Claudiu Tănăsescu şi Bebe Ivanovici, care "se fac vinovaţi de încălcarea obligaţiilor statutare", se arată într-un comunicat al PRM. Liderii partidului nu au dorit să facă alte precizări. Dan Claudiu Tănăsescu este senator de Dâmboviţa. Tănăsescu era, de asemenea, preşedintele filialei Ilfov a PRM, membru în Consiliul Naţional al partidului. Între 1990-2004 a fost primarul localităţii Mogoşoaia, informează Mediafax. Constantin Bebe Ivanovici, fost social-democrat, lider al filialei PSD din Ilfov, trecuse la PRM de puţin timp.

UPDATE: Dan Claudiu Tănăsescu şi Bebe Ivanovici susţin că excluderea lor din PRM nu este statutară, întrucât nu li s-au adus la cunoştinţă motivele acestei sancţiuni. ?Este o măsură ilegală şi dictatorială, întrucât Biroul Permanent Naţional, din care şi eu fac parte, nu a fost convocat pentru a lua această decizie. Majoritatea membrilor au fost plecaţi în ţară şi probabil că decizia a fost luată de Lucian Bolcaş şi Vadim Tudor ?, a afirmat senatorul Dan Claudiu Tănăsescu. El a spus că nici măcar nu a fost înştiinţat oficial despre excluderea sa şi, în plus, ?nu a făcut nimic? ca să încalce statutul partidului.

?Am înţeles, de la colegi, că am fost dat afară pentru că nu mi-am îndeplinit sarcinile de partid. Însă cred că este vorba despre altceva?, a mai afirmat Tănăsescu. Întrebat despre ce este vorba, el a replicat că are un indiciu, însă, deocamdată, nu doreşte să-l facă public.

În legătură cu excluderea lui Bebe Ivanovici, Tănăsescu a precizat că acesta a intrat în PRM în urmă cu două săptămâni, la recomandarea sa, cei doi colaborând încă din perioada fostei guvernări PSD, când unul era primar şi celălalt preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov. Bebe Ivanovici a declarat că este nedumerit în legătură cu excluderea sa.

?M-am înscris în PRM acum două săptămâni şi abia mă implicasem. Am găsit în câteva organizaţii nereguli şi, când am început reorganizarea, probabil că nu le-a convenit oamenilor şi aceştia s-au plâns. Vadim e credul, aveam o altă impresie despre el?, a spus Ivanovici.

Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close