Antena 3 Politică Dan Tudorache o acuză pe Clotilde Armand că se laudă cu munca și rezultatele altora

Dan Tudorache o acuză pe Clotilde Armand că se laudă cu munca și rezultatele altora

de Redacția Antena 3    |    22 Iun 2021   •   17:23
Dan Tudorache o acuză pe Clotilde Armand că se laudă cu munca și rezultatele altora
Sursa foto: Hepta

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, o acuză pe Clotilde Armand că „în lipsă de realizări proprii, se împăunează cu munca și rezultatele altora, dezinformând cu tupeu”, pentru că, în privința Școlii 179, doar a făcut recepția unei extinderi finlizată de „administrația bolșevică”.

„Știți ce mai face primarul validat al Sectorului 1? În lipsă de realizări proprii, se împăunează cu munca și rezultatele altora, dezinformând cu tupeu. Azi, de exemplu, a fost cazul Școlii Gimnaziale Nr. 179, care a fost extinsă cu 200 de locuri. De fapt, primarul validat a reușit ca în 8 (opt) luni de mandat să facă recepția unei extinderi (printr-o construcție modulară) finalizate...în septembrie anul trecut, de ”, transmite Dan Tudorache.ția>

El afirmă că așteaptă „cu mare interes” să citească și cum a construit Clotilde Armand Grădinița 146, din Strada Hrisovului, și două bazine semi-olimpice pentru copiii din sector.

Școala Gimnazială nr. 179 din Cartierul Bucureștii Noi a fost extinsă cu 200 de locuri, a anunțat marți Primăria Sectorului 1 din Capitală. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că au fost recepționate lucrările la construcția modulară care va crește capacitatea școlii cu 8 săli noi de clasă.

„Începând cu anul școlar 2021-2022, Școala Gimnazială nr. 179 va avea alte 8 săli de clasă cu o capacitate de 200 persoane (192 elevi și 8 profesori) și 3 grupuri sanitare (fete, băieți, profesori)”, a transmis primarul.

×
Subiecte în articol: Dan Tudorache Clotilde Armand primar PSD

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close