Antena 3 CNN Politică Dan Tudorache o acuză pe Clotilde Armand că se laudă cu munca și rezultatele altora

Dan Tudorache o acuză pe Clotilde Armand că se laudă cu munca și rezultatele altora

Fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, o acuză pe Clotilde Armand că „în lipsă de realizări proprii, se împăunează cu munca și rezultatele altora, dezinformând cu tupeu”, pentru că, în privința Școlii 179, doar a făcut recepția unei extinderi finlizată de „administrația bolșevică”.

Dan Tudorache o acuză pe Clotilde Armand că se laudă cu munca și rezultatele altora
Sursa foto: Hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Iun 2021   •   17:23

„Știți ce mai face primarul validat al Sectorului 1? În lipsă de realizări proprii, se împăunează cu munca și rezultatele altora, dezinformând cu tupeu. Azi, de exemplu, a fost cazul Școlii Gimnaziale Nr. 179, care a fost extinsă cu 200 de locuri. De fapt, primarul validat a reușit ca în 8 (opt) luni de mandat să facă recepția unei extinderi (printr-o construcție modulară) finalizate...în septembrie anul trecut, de ”, transmite Dan Tudorache.

El afirmă că așteaptă „cu mare interes” să citească și cum a construit Clotilde Armand Grădinița 146, din Strada Hrisovului, și două bazine semi-olimpice pentru copiii din sector.

Școala Gimnazială nr. 179 din Cartierul Bucureștii Noi a fost extinsă cu 200 de locuri, a anunțat marți Primăria Sectorului 1 din Capitală. Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat că au fost recepționate lucrările la construcția modulară care va crește capacitatea școlii cu 8 săli noi de clasă.

„Începând cu anul școlar 2021-2022, Școala Gimnazială nr. 179 va avea alte 8 săli de clasă cu o capacitate de 200 persoane (192 elevi și 8 profesori) și 3 grupuri sanitare (fete, băieți, profesori)”, a transmis primarul.

×
Subiecte în articol: Dan Tudorache Clotilde Armand primar PSD
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close