Antena 3 Politică Dan Voiculescu ameninţă cu demisia din Parlament

Dan Voiculescu ameninţă cu demisia din Parlament

06 Aug 2007   •   17:06
Dan Voiculescu ameninţă cu demisia din Parlament

Preşedintele Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a anunţat că îşi va da demisia din Parlament dacă iniţiativele legislative ale PC care vizează pensionarii, nu vor trece prin Parlament. Declaraţia a fost făcută luni, la Deva, în timpul unei întâlniri cu reprezentanţii pensionarilor. Aceştia i-au cerut lui Dan Voiculescu să ţină cont de neajunsurile lor şi să îi sprijine pentru rezolvarea lor.

Cea mai mare problemă a vârstnicilor este, în afara pensiilor mici, sistemul greoi prin care se acordă medicamentele. Dan Voiculescu a promis celor cu care a stat de vorbă că în primele zile ale lunii septembrie parlamentarii Partidului Conservator vor redacta un proiect de lege care să cuprindă problemele aduse în discuţie - eliminarea plafoanelor la medicamente, distribuirea a 10% din banii obţinuţi din privatizări pentru pensionari şi sancţionarea cu 20 de ani de închisoare a celor care fac trafic cu medicamente.

Antena 3

×
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close