Antena 3 CNN Politică De ce l-a demis premierul Cioloș pe ministrul Telecomunicațiilor

De ce l-a demis premierul Cioloș pe ministrul Telecomunicațiilor

De ce l-a demis premierul Cioloș pe ministrul Telecomunicațiilor
de M.Z.    |    06 Iul 2016   •   21:55

Premierul Dacian Cioloş a declarat miercuri că a decis schimbarea ministrului Comunicaţiilor, Marius Bostan, după o discuţie în care acesta l-a anunţat că are proiecte personale care ar fi fost incompatibile cu funcţia de ministru. 

"La Comunicaţii, ca să vă spun sincer, decizia a fost luată în primul rând în urma unei discuţii cu domnul ministru care mi-a spus că are proiecte personale pe care o să le anunţe dânsul în perioada următoare, care oricum ar fi fost incompatibile cu funcţia de ministru şi atunci am decis să profit de acest pachet de remaniere, de schimbare şi să fac această schimbare acum, să nu mai întârzii. Sigur, dincolo de unele declaraţii nefericite, cred că în felul acesta, nemaifiind ministru, nemaifiind membru al Guvernului, să poată să îşi explice punctele de vedere personale, pe care poate să şi le asume în felul acesta direct", a spus premierul la TVR1, potrivit agerpres.ro.

Premierul Dacian Cioloş a anunţat marţi schimbarea din funcţie a ministrului Comunicaţiilor Marius Bostan, precizând că postul de ministru interimar va fi preluat de şeful Cancelariei, Dragoş Tudorache. 

×
Subiecte în articol: Dacian Cioloş incompatibilitate
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close