Antena 3 CNN Politică Defecţiune şi în rândurile Opoziţiei în ziua moţiunii de cenzură: Liberalul Grosaru, propus spre excludere

Defecţiune şi în rândurile Opoziţiei în ziua moţiunii de cenzură: Liberalul Grosaru, propus spre excludere

Defecţiune şi în rândurile Opoziţiei în ziua moţiunii de cenzură: Liberalul Grosaru, propus spre excludere
Sursa foto: Intact Images
17 Iun 2010   •   13:04

Şi parlamentarii Opoziţiei au înregistrat defecţiuni la vot în ziua dezbaterii moţiunii de cvenzură social-democrate. Liderul filialei PNL Suceava, Alexandru Băişanu a anunţat că va propune Delegaţiei Permanente Judeţene excluderea din partid a deputatului Mircea Grosaru, reprezentant al minorităţii italiene în Parlament, pentru că a votat împotriva moţiunii de cenzură. Totuşi, sunt slabe şanse ca liberalii de la centru să aprobe această propunere în condiţiile în care Grosaru este singurul deputat de care PNL mai dispune în respectivul judeţ.

"Când trebuia să arate că-i pasă de români, şi nu doar de italieni a votat pentru tăierea pensiilor şi salariilor. E ruşinos gestul. Personal, voi cere excluderea din partid a lui Mircea Grosaru", a acuzat Alexandru Băişanu, lider al organizaţiei PNL Suceava..

Băişanu a subliniat că Grosaru a avut de ales între "demnitatea şi onoarea de a fi liberal şi slugărnicia faţă de Băsescu" şi că a votat împotriva moţiunii, ceea ce presupune că nu va mai fi membru al PNL.

Mircea Grosaru susţine însă că măsura excluderii unui parlamentar din PNL poate fi decisă doar de conducerea centrală a partidului.

"Este nevoie de o decizie la nivel central", a afirmat Grosaru, acuzând conducerea organizaţiei sucevene că nu cunoaşte foarte bine Regulamentul şi Statutul partidului.

În opinia lui Grosaru, PNL şi-ar face un deserviciu dacă va discuta problema sa, subliniind că nu a intrat în Parlament pe voturile PNL, ci ale minorităţii italiene.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cenzura
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close