Antena 3 CNN Politică Democraţii se pregătesc intens de campanie

Democraţii se pregătesc intens de campanie

Democraţii se pregătesc intens de campanie
04 Mai 2007   •   21:06

România este la un moment de răscruce, iar pe 19 mai nu se tranşează destinul unui om, ci direcţia pe care va merge de acum întreaga ţară. În cadrul primei apariţii televizate de la operaţia suferită, Emil Boc a declarat în emisiunea ?Ştirea Zilei? că partidul pe care îl conduce nu este deranjat de hotărârea Curţii Constituţionale, ci de disputa juridică iscată în jurul momentului când se va pune în aplicare modificarea la Legea Referendumului.

?Ce ne-a deranjat a fost această încercare repetată de schimbare a regulilor în timpul jocului, cu obiectivul de a-l înlătura pe Traian Băsescu de la Cotroceni?. Mai mult, Emil Boc spune că preşedintele suspendat a deranjat pentru că a vorbit, iar acum încearcă să i se pună pumnul în gură prin înlăturarea de la Cotroceni. Preşedintele PD a vorbit despre noile alianţe dintre PSD şi PNL, UDMR şi PRM, în care ?toţi şi-au dat mâna numai pentru apărarea unor interese de grup?. ?Partenerii noştri ne-au trădat crezând că este mai bine să faci politica unor grupuri decât cea a cetăţeanului?.

Întrebat de liberalul Ludovic Orban care au fost momentele în care s-a încercat o reducere la tăcere a preşedintelui suspendat, Boc a invocat în primul rând votul în favoarea suspendării preşedintelui Băsescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
Premieră în lumea auto: Apare taxa pe kilometraj!
x close