Antena 3 CNN Politică Deputata Laura Vicol (PSD): "M-am săturat de câte coroane de flori am comandat în ultimele luni"

Deputata Laura Vicol (PSD): "M-am săturat de câte coroane de flori am comandat în ultimele luni"

Deputata PSD Laura Vicol a vorbit, marți, despre protestele din fața Ministerului Sănătății, după tragedia de la Spitalul „Victor Babeș”, Bucureşti, unde au murit trei paciente din cauza lipsei de oxigen. Ea a lansat un apel la protestatarii pentru a se proteja.

Deputata Laura Vicol (PSD): "M-am săturat de câte coroane de flori am comandat în ultimele luni"
Sursa foto: Facebook Laura Vicol
de Claudia Popovici    |    13 Apr 2021   •   19:39

Revoltată de evenimentele recente din sănătate, deputata Laura Vicol a precizat că va depune plângere penală împotriva ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

"O să depun două enunțuri. Primul îl vizează pe domnul ministru al Justiției, Stelian Ion care încalcă, cu rea credință spun eu, legea iar al doilea enunț se referă la Vlad Voiculescu, actual ministru al Sănătății. Nu știu ce caută pe acel scaun, vă spun sincer, pentru că nu a făcut nimic pentru toată România, şi pentru domnul secretar de stat.

Consider că se fac vinovați pentru lăsarea fără ajutor a unor persoane aflate în dificultate, pentru vătămare corporală și pentru abuz în serviciu Cine a greșit trebuie să plătească. Fără să se facă vreun demers legal, nu cred că avem vreo șansă față de acești incompetenți să rezolvăm ceva. Şi dacă domnul Voiculescu a spus că s-a făcut prea mult zgomot politic, eu o să fac acum mult zgomot legal", a spus pentru Antena 3, deputata PSD Laura Vicol.

"M-am săturat de câte coroane de flori am comandat în ultimele luni"

Referitor la protestele care au avut loc marţi la ministerul Sănătăţii, deputata PSD a lansat un apel la participanți pe care îi îndeamnă să se protejeze.

„Eu sunt de acord cu aceste proteste atâta vreme cât oamenii se protejează, pentru că acest virus există. Mi-am îngropat mulți prieteni, mi-am îngropat multe cunoștințe, m-am săturat de câte coroane de flori am comandat în ultimele luni", a spus deputata Laura Vicol la România TV, potrivit DCNews.

Suntem într-o mare mizerie generată de nepăsarea și de incompetența lor

Recomand o extrem de mare prudență pentru că există și oamenii mor din cauza acestui virus. Nici măcar campania de vaccinare nu au fost capabili să o facă (n.r. guvernul). De ce nu sunt scoși oamenii care s-au vaccinat să comunice și să spună despre ce este vorba? Nu sunt în stare să facă nimic, suntem într-o mare mizerie generată de nepăsarea și de incompetența lor”, a mai precizat deputata PSD.

×
Subiecte în articol: Laura Vicol PSD Vlad Voicuelscu
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close