Antena 3 CNN Politică Deputatul Cosmin Necula este noul preşedinte al PSD Bacău

Deputatul Cosmin Necula este noul preşedinte al PSD Bacău

Deputatul Cosmin Necula este noul preşedinte al PSD Bacău
Sursa foto: Foto: Agerpres
01 Iun 2013   •   20:13
Deputatul Cosmin Necula a fost ales preşedinte al filialei municipale Bacău a PSD, fiind singurul candidat la această funcţie în cadrul Conferinţei organizaţiei găzduite de sala de concerte "Ateneu".
 
În vârstă de 34 de ani, noul lider local social-democrat băcăuan - al cărui mandat a fost susţinut de preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Dragoş Benea, şi el un tânăr politician la cei 38 de ani ai săi - l-a înlocuit pe omul de afaceri Virgil Mândru, acesta anunţând, încă în urmă cu două luni, că nu mai este interesat de un nou mandat., conform Agerpres.
 
Adversarul posibil pentru Cosmin Necula, Costel Dunavă, ce îşi manifestase înaintea scrutinului din organizaţia judeţeană desfăşurat în luna martie dorinţa de a candida la funcţia de preşedinte al municipalei PSD Bacău nu a mai făcut niciun demers după ce deputatul Gabriel Vlase, pe care l-a susţinut, a pierdut competiţia pentru conducerea organizaţiei judeţene în faţa lui Dragoş Benea. 
 
Cosmin Necula a câştigat din primul tur alegerile pentru un mandat de deputat în colegiul 2 Bacău, apreciat a fi fost cel mai dificil pentru reprezentanţii USL în judeţul Bacău. El a obţinut licenţa universitară în drept la Facultatea de profil a Universităţii "Al. Ioan Cuza" din Iaşi. A urmat studii de masterat în domeniul dreptului privat internaţional, iar, apoi, cursurile Colegiului Naţional de Informaţii Bucureşti. Este membru al Delegaţiei României la Adunarea Parlamentară NATO. 
 
Este membru al PSD de 12 ani, în anul 2005 devenind preşedintele organizaţiei judeţene de tineret a social-democraţilor băcăuani.
 

×
Subiecte în articol: presedinte scrutin dorinta candidat functie
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close