Antena 3 CNN Politică Dezbaterea PSD de la Palatul Parlamentului, condimentată cu mâncare bio

Dezbaterea PSD de la Palatul Parlamentului, condimentată cu mâncare bio

Dezbaterea PSD de la Palatul Parlamentului, condimentată cu mâncare bio
Sursa foto: Foto: Videonews
21 Oct 2011   •   23:05

Mania "bio" cucereşte Opoziţia. Adunaţi la Palatul Parlamentului pentru două zile pline de politică, social-democraţii au fost daţi gata de câteva standuri cu mâncare ecologică. Ea a acţionat ca un adevărat magnet pentru sutele de pesedişti, convinşi că dezbaterea pe stomacul gol este timp pierdut.

Chifteluţe de soia, legume eco, paste şi pâine făcute în casă. Să guşti şi să tot guşti între şedinţe! Aşa au gândit majoritatea social-democraţilor, ademeniţi pe holuri de aroma de mâncare proaspătă.

Cu alte cuvinte, culinar vorbind, social-democraţii nu au avut nici un reproş legat de şedinţa de azi, pentru care s-au pregătit cu atenţie. Doamnele au arătat că nu renunţă cu una cu două la coafurile tapate amplu şi la taioarele încărcate, asortate atent, cu bijuterii şi accesorii interesante.

Frumos îmbrăcaţi şi eco hrăniţi, pesediştii au treabă şi mâine la Consiliul Naţional. Discută despre situaţia unor organizaţii din ţară şi trebuie să ia câteva măsuri legate de Bucureşti. În plus, au de stabilit cine va fi coordonatorul campaniei la nivel naţional.






×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close