Antena 3 CNN Politică Diaconescu: Alianţa DA conduce România

Diaconescu: Alianţa DA conduce România

Diaconescu: Alianţa DA conduce România
10 Iun 2007   •   13:28

Social-democraţii au dat un răspuns dur acuzaţiilor lansate de liderul PD, Emil Boc, care susţinea existenţa unui protocol de colaborare între PSD şi PNL. Cristian Diaconescu, purtătorul de cuvânt al social-democraţiilor, a declarat că nu există niciun protocol de colaborare între PNL şi PSD sau orice alt partid politic aflat la putere, şi nici intenţia unuia. ?Demersul PD este unul populist şi de imagine?, a atacat Diaconescu afirmaţiile liderului democrat, calificând afirmaţiile lui Boc drept iresponsabile şi cu unicul scop de a destabiliza România. Mai mult, social-democratul a subliniat că Alianţa D.A. funcţionează, ?este viabilă? şi conduce în continuare România. ?PSD cere PD şi PNL să-şi asume în mod transparent funcţionarea alianţei D.A.?

În acest context, PSD cere PD ca în termen de 24 de ore să-şi retragă toţi reprezentanţii numiţi politic în administraţie. ?Nu e un demers agresiv din partea PSD, ci doar o clarificare pe care PD trebuie să o facă în faţa poporului român?, a precizat purtătorul de cuvânt al PSD.

Social-democraţii au anunţat că nu vor susţine moţiunea de cenzură a PD împotriva Guvernului, pentru că, în opinia lor, acest demers nu este decât expresia luptei între PD şi PNL ?pentru supremaţia în Alianţa D.A, care funcţionează şi acum?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close