Antena 3 CNN Politică Alexandru Noapteş a demisionat din conducerea ADPP Sector 1

Alexandru Noapteş a demisionat din conducerea ADPP Sector 1

Alexandru Noapteş a demisionat din conducerea ADPP Sector 1
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    26 Aug 2016   •   18:08

Directorul adjunct al ADP Sector 1, Alexandru Noapteș, și-a prezentat demisia, a anunțat vineri primarul sectorului 1, Dan Tudorache, potrivit Agerpres.

„El a fost numit de către directorul general al ADP acum șapte zile. Eu am numit doar directorul general acum aproximativ 40 de zile. M-am întâlnit cu directorul general, Marian Marinescu, și i-am spus să discute cu Noapteș și să rezolve această problemă de imagine. Au discutat, iar Noapteș și-a prezentat demisia”, a precizat, pentru Agerpres, edilul.

Primarul a reiterat că Noapteș a fost numit de către directorul general al ADP, Marian Marinescu, în condițiile în care acesta avea libertatea să-și facă echipa.

„Nu a fost numit de mine. A fost numit acum șapte zile de către directorul general al ADP Sector 1. I-am lăsat mână liberă să își facă echipa. Acum, chiar i-am spus: pentru următoarea propunere pe care o va face pentru postul de director general adjunct trebuie să mă consulte. I-am dat mână liberă să își facă echipa, dar uite că a greșit”, a arătat Tudorache.

Primarul sectorului 1, Dan Tudorache, i-a cerut, vineri, directorului general al ADP, Marian Marinescu, „să ia toate măsurile legate de numire a directorului adjunct al instituției Alexandru Noapteș”, astfel încât asupra instituției pe care o conduce să nu planeze nicio suspiciune privind situația juridică a personalului angajat.

Filiala PNL Sector 1 i-a solicitat vineri primarului Dan Tudorache să revizuiască numirea lui Alexandru Noapteș.

„Ultima achiziție a noii administrații este celebrul domn Alexandru Noapteș, pentru inițiați — Andi, fost director general al CFR Călători. În această calitate, domnul Noapteș a fost deosebit de atent cu sine, îngrijindu-se ca averea sa să crească considerabil, supraveghind totodată, cu la fel de multă atenție, drumul către prăpastie al CFR Călători SA. De altfel, Agenția Națională de Integritate a descoperit în conturile personale ale acestui domn suma de 1,4 milioane euro care nu putea fi justificată, ÎCCJ dispunând în urma unui proces confiscarea ei”, se arăta într-un comunicat transmis de președintele filialei, Mihai Voicu.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: demisie director Dan Tudorache
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close