Antena 3 CNN Politică Discurs cu limba împleticită în Parlament, despre vizita la Bucha, susținut de un deputat USR. A dat vina pe sedative

Discurs cu limba împleticită în Parlament, despre vizita la Bucha, susținut de un deputat USR. A dat vina pe sedative

În ediția specială de astăzi, Adrian Ursu a prezentat imaginile din Parlament cu deputatul USR de Iași, Filip Havârneanu, care a susținut miercuri un discurs incoerent în Parlament, despre vizita sa în Bucha, Ucraina. Unii colegi spun că ar fi fost beat.

Discurs cu limba împleticită în Parlament, despre vizita la Bucha, susținut de un deputat USR. A dat vina pe sedative
de Mia Lungu    |    17 Apr 2022   •   19:30

Deputatul USR susține că a luat calmante puternice, înainte de discursul de la tribuna Parlamentului, pentru durerile de spate provocate de un accident de trotinetă, potrivit libertatea.ro.

"Fiind un om de acțiune, nu am ascultat medicul. Pentru a face față tuturor solicitărilor, am rezistat în această perioadă cu calmante, pentru a putea rămâne în picioare. Este adevărat că prestația mea de la pupitrul Parlamentului nu a fost cea mai bună. Oboseala acumulată pe durata deplasării în Kiev, zilele în care nu m-am hrănit și nu am dat corpului pauza de refacere și-au spus cuvântul.

Medicamentele care mă ajută să nu clachez de durere fizică dau și ele de asemenea o stare de moleșeală și somnolență, efecte pe care am crezut că pot să le ignor. Pe de altă parte, ceea ce am trăit, văzut și simțit în orașele masacrate m-a zguduit emoțional, nimeni nu este de piatră", a precizat Filip Hăvârneanu, pentru sursa citată.

"L-am văzut după ce a făcut declarația politică și în timpul plenului. Se tot ridica, ieșea afară și a stat până aproape de votul final. Au fost colegi care încercau să îl oprească să vorbească cu oamenii, i s-a spus să plece acasă. Cei care au stat lângă el spun că mirosea puternic a alcool, eu am văzut doar că se comporta și vorbea ca un om beat. Nu se poate așa ceva, vorbim de oameni noi în politică, dar nu orice fel de oameni", a explicat un deputat USR din zona Transilvaniei, pentru Libertatea.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close