Antena 3 CNN Politică Dorin Cocoş susţine că nu a fugit din ţară

Dorin Cocoş susţine că nu a fugit din ţară

Dorin Cocoş susţine că nu a fugit din ţară
Sursa foto: Foto: VideoNews
18 Oct 2014   •   09:13

Dorin Cocoş susţine că nu a fugit din ţară, deşi este de negăsit de când a izbucnit scandalul Microsoft. Fostul soţ al Elenei Udrea a declarat pentru evz.ro că se află în străinătate, dar nu precizează unde anume. 

"N-am fugit. V-am sunat ca să vă spun că n-am fugit din ţară, ci am plecat legal acum 10 zile şi mă întorc săptămâna viitoare. Era o călătorie de afaceri, planificată şi n-aveam de unde să ştiu că vor urma percheziţii. Am discutat telefonic cu cei care au efectuat pecheziţia şi le-am indicat locurile unde ţineam actele de care erau interesaţi. Dacă vreunul din cei care au scris sau au debitat enormităţile pe seama plecării mele m-ar fi căutat, ar fi aflat că am plecat acum 10 zile şi că mă întorc săptămâna viitoare", precizează omul de afaceri.

Ieşirea sa din ţară ar putea fi asociată de fapt cu o operaţiune controlată, susţine jurnalistul Radu  Tudor. Prietenul lui Traian Băsescu a fost avertizat şi scos din ţară înainte de începerea anchetei, pentru a proteja sumele imense făcute de el şi alţii în ultimii 10 ani, mai spune Radu Tudor, care compară operaţiunea cu aşa zisa scăpare a lui Omar Hayssam din 2006.

Unul din martorii în proces le-a dezvăluit anchetatorilor că Dorin Cocoş ar fi primit peste 8 milioane de euro pe durata derulării contractelor cu gigantul IT.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close