Antena 3 CNN Politică Dragnea, după ”execuția” lui Șerban Nicolae: Nu a fost sancționat

Dragnea, după ”execuția” lui Șerban Nicolae: Nu a fost sancționat

Dragnea, după ”execuția” lui Șerban Nicolae: Nu a fost sancționat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    12 Mai 2017   •   15:43

Președintele PSD, Liviu Dragnea, refuză să comenteze, deocamdată, atacul dur al social-democratului Liviu Pleşoianu care a catalogat ca abuz şi execuţie retragerea funcţiilor de lider de grup şi preşedinte al Comisiei juridice din Senat lui Şerban Nicolae. 

Mai mult, liderul PSD este de părere că decizia care a fost luată în privinţa lui Şerban Nicolae nu este o sancţiune. 

”Nu a fost sancționat (Șerban Nicolae - n.r.) Nu va părăsi partidul. Sper că nu va părăsi partidul. (...) Ne chinuim așa, cu critici, mergem înainte”, a comentat, vineri, președintele PSD, Liviu Dragnea.

Senatorul PSD Șerban Nicolae a fost executat în CEx-ul de miercuri al partidului, unde a fost înlăturat de la șefia Comisiei juridice, dar și de la conducerea grupului parlamentar PSD din Senat.

Astfel, Robert Cazanciuc este noul șef al Comisiei juridice, în locul senatorului Șerban Nicolae, iar Mihai Fifor este noul lider de grup parlamentar din PSD.

Tot în CEx-ul de miercuri al PSD, s-a votat și suspendarea din partid a lui Nicolae Bacalbașa, pe o perioadă de șase luni.

Dragnea a declarat după CEx-ul partidului, în care Șerban Nicolae a fost executat, că formațiunea nu a avut în programul de guvernare teme precum grațierea corupților, astfel că schimbarea senatorului este una ”firească”.

Citiți și Șerban Nicolae, dezvăluiri după execuția din PSD: Mi s-a spus că răul pe care l-am făcut eu e mai mare decât OUG 13

 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea Serban Nicolae sanctiune
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close