Antena 3 CNN Politică Liviu Dragnea a stat peste șapte ore la audieri. Sentința în dosarul “Referendumul”, pe 22 aprilie

Liviu Dragnea a stat peste șapte ore la audieri. Sentința în dosarul “Referendumul”, pe 22 aprilie

Liviu Dragnea a stat peste șapte ore la audieri. Sentința în dosarul “Referendumul”, pe 22 aprilie
Sursa foto: Foto: Facebook / Liviu Dragnea
09 Apr 2016   •   09:30

Liviu Dragnea isi va afla sentinta in dosarul referendumul abia pe 22 aprilie. Șapte ore au durat pledoariile finale din proces.

Presedintele PSD a vorbit in fata judecatorilor şi a încercat încă o dată să îi convingă că nu a fraudat referendumul de demitere a lui Traian Băsescu. Procurorii cer insa arestarea sa şi a altor 45 de persoane din dosar. În prima instanta, Dragnea a fost condamnat la un an cu suspendare.

Liviu Dragnea explicat a Antena 3 că una dintre infracţiunile de care este acuzat în dosarul referendumului nu a fost trecută în rechizitoriul procurorilor şi prin urmare nu a putut să se apere în intanţă. Respectiv că cei care indemnau oamenii sa iasa la vot ar fi avut accesl la listele electorale permanente.

Altă acuzaţie care i se aduce lui Dragnea se referă dispoziţia pe care acesta ar fi dat o membrilor filialelor de a organiza tombole pentru a convinge oamenii sa iasa din casa si sa mearga astfel la vot. Pentru asta procurorii au cerut 5 ani de închisoare cu executare.

Social democratii nici nu vor să conceapă că Dragnea ar putea ajunge după gratii.

Pe langa Liviu Dragnea, procurorii au mai cerut pedeapsă cu executare pentru 45 de inculpaţi din dosarul Referendumului.  

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close