Antena 3 CNN Politică Dragnea: Stafful domnului Iohannis insistă cu "o finală". Nu cred că pregătim un meci de box

Dragnea: Stafful domnului Iohannis insistă cu "o finală". Nu cred că pregătim un meci de box

Dragnea: Stafful domnului Iohannis insistă cu "o finală". Nu cred că pregătim un meci de box
Sursa foto: Foto: Agerpres
07 Noi 2014   •   14:50
Preşedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a explicat, în urma negocierilor purtate cu staff-ul de campanie al lui Klaus Iohannis, că nu au căzut de acord asupra ideii de dezbateri dar că rămâne deschisă invitaţia pentru cele patru dezbateri televizate.  
 
"Am avut o discuţie de aproape o oră, destul de aşezată, cu colegii de campanie a domnului Iohannis, am încercat să îi convingem că patru este mai mare decât unu. Prezenţa la patru televiziuni dă de patri ori şansa românilor să îi vadă pe candidaţi. Dânşii insistă cu o finală. Nu cred că pregătim un meci de fotbal, sau un meci de box. Pregătim nişte dezbateri pentru ca românii să ştie ce propun cei doi. Este o funcţie care poate face bine sau rău românilor. Şi e bine ca toţi românii să fie foarte bine informaţi. Ne-au spus că dacă este posibil ca la dezbaterea de joi, care a picat la Antena 3, să fie transmisă de toate televiziunile. Din punctul nostru de vedere, nu e nicio problemă. Cei cu care ne-am întâlnit astăzi ar agrea ideea de patru dezbateri, dar s-ar putea să nu fie de acord domnul Iohannis."
 
Dragnea a subliniat că Victor Ponta va fi prezent la cele patru dezbateri programate la televiziunile de ştiri 
 
"Noi suntem prezenţi la patru televiziuni, de luni până joi. Îl aşteptăm şi pe Klaus Iohannis. Au fost mai multe întrebări, unii au agreat, alţii nu. Aşteptăm un răspuns de la Klaus Iohannis până în ziua alegerilor. Aşteptăm să răspundă. Dacă vine la una din ele, este foarte bine, dacă vine la două, este iarăşi foarte bine. Dacă nu vine până la ultima dezbatere, e clar că fuge. E ţară liberă totuşi. "
 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close