Antena 3 CNN Politică "Dumnezeu să-l ierte pe Tăriceanu!"

"Dumnezeu să-l ierte pe Tăriceanu!"

"Dumnezeu să-l ierte pe Tăriceanu!"
21 Apr 2007   •   12:59

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a intrat deja în campanie electorală, după ce a predat interimatul funcţiei prezidenţiale către Nicolae Văcăroiu. Fără să mai stea pe gânduri, preşedintele suspendat şi-a pus deja în aplicare promisiunea făcută în ultimul discurs de la Cotroceni, aceea de a rezerva următoarea lună ?contactului strâns cu populaţia?. Sâmbătă, Traian Băsescu a fost la Braşov.

În Piaţa Sfatului din centrul oraşului s-au aducat sute de susţinători care purtau în piept ecusoane pe care scrie ?Cetăţean autosuspendat?. Preşedintele suspendat a făcut o baie de mulţime în mijlocul oamenilor care îl rugau ?să nu se lase?. Băsescu a spus că ?nu se simte singur pentru că este în mijlocul poporului?. Alături de soţia sa, Maria, şeful suspendat al statului a dat mâna cu oamenii, le-a mulţumit pentru susţinere, dar nu s-a abţinut nici de la atacuri. Întrebat de oameni ce mesaj îi transmite premierului Tăriceanu, Băsescu a răspuns, "Dumnezeu să-l ierte".

În timpul mitingului de la Braşov, cineva a aruncat o petardă fumigenă în mulţime. Nimeni nu a fost rănit şi fumigena a fost repede stinsă de ofiţerii SPP. Trei tineri au fost reţinuţi şi sunt audiaţi în urma incidentului.

În drumul său spre Piaţa Sfatului, pe strada Republicii, Traian Băsescu a stat de vorbă cu oamenii care i-au adresat mesaje de susţinere, scandând numele său. Preşedintele suspendat le-a atras atenţia cameramanilor să nu stea în faţa sa şi să-i lase cale liberă pentru a putea vorbi cu cetăţenii.

Printre cei adunaţi care îl aşteptau pe Traian Băsescu a fost văzut preşedintele Partidului Liberal Democrat, Theodor Stolojan, care a spus ziariştilor că se află întâmplător în Piaţa Sfatului, deoarece el a venit sâmbătă la Universitatea Transilvania, unde ţine cursuri.

UPDATE: După amiază, Băsescu şi soţia au plecat din Braşov la vila de protocol de la Predeal unde s-au odihnit. Spre seară, preşedintele este aşteptat să îşi facă apariţia în centrul oraşului Piteşti, unde are loc Festivalul Lalelelor, prilej excelent pentru încă o baie de mulţime.

Antena3.ro

×
Parteneri
Raisa, fetiţa de 2 ani dispărută ieri din fața casei, a fost găsită moartă
x close