Antena 3 CNN Politică Edilii din Bacău la finalul vacanţei din buget

Edilii din Bacău la finalul vacanţei din buget

Edilii din Bacău la finalul vacanţei din buget
13 Iun 2007   •   07:43

Şefii judeţului Bacău s-au întors acasă după ce au petrecut zilele Bacăului la Torino pe bani publici. Au ajuns prefectul, primarul şi viceprimarului s-au întors în ţară. Miercuri vin şi consilierii relaxaţi că au cheltuit 50.000 de lei noi. "La Torino a fost un real succes. Acolo sunt peste 60.000 de băcăuani. Este binecunoscut", spune primarul Bacăului, Romeo Stavarache. Din delelgaţie au făcut parte nu doar oficialităţi şi presă. Au mers şi câteva soţii. Inclusiv a primarului. Prefectul Bacăului dar şi consilierii şi-ar dori să repete experienţa.

Cei care au rămas acasă nu sunt de aceeaşi părere. "Unii consilieri şi oficialităţi au luat o binemeritată vacanţă. Tot ne aflăm în preajma verii şi au simţit nevoia câtorva zile de concediu", a comentat Relu Damian, unul dintre consilierii locali. Băcăuanii de rând cred că banii cheltuiţi pe excursie ar fi putut fi investiţi în oraşul lor.

Excursia la Torino a durat o săptămână şi a avut ca scop promovarea Bacăului în străinătate. Delegaţia de peste 50 de persoane a cheltuit din bugetul local peste 50.000 de lei noi.

Observator

×
Parteneri
Florin Piersic, primul mesaj de pe patul de spital
x close