Antena 3 CNN Politică Efectele rectificării bugetare: Senatul riscă să fie închis în trimestrul patru

Efectele rectificării bugetare: Senatul riscă să fie închis în trimestrul patru

Efectele rectificării bugetare: Senatul riscă să fie închis în trimestrul patru
Sursa foto: Senat
14 Apr 2009   •   18:36

Supărare mare la Senat. Conducerea Senatului este nemulţumită de adresa Ministerului de Finanţe care prevede o reducere a bugetului instituţiei cu 1,5 milioane de lei. Potrivit chestorului Senatului, Ioan Chelaru, rectificarea bugetară lasă instituţia fără bani în trimestrul patru al acestui an, existând pericolul ca această cameră legislativă să fie închisă la final de an.
"Prin rectificarea în minus a bugetului Senatului, cu 15 miliarde de lei vechi, cred că vom fi puşi în situaţia ca în ultimul trimestru să nu putem face niciun fel de cheltuieli, nu ştim cum va funcţiona Senatul în astfel de condiţii", a declarat Chelaru.
Senhatorul a supralicitat, susţinând că senatorii sunt "în situaţia ca, în trimestru patru, să închidă Senatul". ""Nu ştim cum va funcţiona Senatul în aceste condiţii. Am primit rectificarea de la Guvern, negativă peste tot. La noi 15 miliarde înseamnă imens", a mai spus Chelaru, care caracterizat situaţia ca fiind ?fără ieşire?.
Propunerea de rectificare a bugetului va fi supusă uneianalize în compartimentul de specialitate al Senatului, urmând ca această discuţie să fie făcută într-una dintre şedinţele de Birou vitoare.
"După părerea mea, cred că vom fi puşi în situaţia ca în ultimul semestru, sau ultimul trimestru, să nu facem nici un fel de cheltuieli", a fost de părere senatorul social-democrat.
Antena3.ro

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close