Antena 3 CNN Politică Elena Băsescu, prezentată ca "Paris Hilton din Carpaţi", la un post francez de televiziune (VIDEO)

Elena Băsescu, prezentată ca "Paris Hilton din Carpaţi", la un post francez de televiziune (VIDEO)

Elena Băsescu, prezentată ca "Paris Hilton din Carpaţi", la un post francez de televiziune (VIDEO)
Sursa foto: Elena Basescu
15 Iul 2009   •   21:35

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu nu mai vrea să fie numită "Paris Hilton din Carpaţi". Proaspătul europarlamentar a declarat, pentru un post francez de televiziune, că a primit această etichetă doar pentru că este o femeie tânără care poartă tocuri.

Postul de televiziune BFM TV susţine că Elena Băsescu se simte ca acasă în Parlamentul European pentru că a lucrat în trecut ca "asistent de lux" al Monicăi Iacob Ridzi în perioada în care era europarlamentar.

"Din partea României am gasit-o pe Elena Băsescu. Hazardul şi-a spus cuvântul. Elena Băsescu, varianta Paris Hilton din Carpaţi. Este fiica preşedintelui României, Traian Băsescu şi are o diplomă în economie", anunţă reporterul.

Jurnaliştii francezi adaugă că pentru a fi evitată orice suspiciune de nepotism, EBA nu s-a prezentat pe listele PD-L, partidul de suflet al tatălui său, ci a candidat ca independent, obţinând, astfel cinci la sută din sufragii.

În ceea ce priveşte eticheta "Paris Hilton din Carpaţi", Elena Băsescu se apără şi spune că a fost numită astfel doar din cauza aspectului.

"Este o idee falsă, s-a scris asta pentru că sunt femeie, pentru că sunt tânără, nu am părul scurt şi port tocuri înalte. Din aceste cauze mi s-a spus Paris Hilton a României. Da, este adevărat că mai demult am fost manechin, dar a fost doar un hobby", a declarat Elena Băsescu.

Fiica preşedintelui României susţine că este un europarlamentar modern, care face parte din generaţia MTV aşa cum demonstrează şi site-ul său. La Strasbourg, ea face parte din grupul PPE şi ar urma să lucreze în cadrul Comisiei pentru Afaceri Externe şi în cadrul Comisiei pentru Afaceri Economice şi Monetare.



Antena 3


×
Subiecte în articol: Elena Băsescu Paris Hilton
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close