Antena 3 CNN Politică Elena Udrea nu mai vrea maşina nouă. SPP i-a dăruit şofer şi BMW de serviciu

Elena Udrea nu mai vrea maşina nouă. SPP i-a dăruit şofer şi BMW de serviciu

Elena Udrea nu mai vrea maşina nouă. SPP i-a dăruit şofer şi BMW de serviciu
Sursa foto: Elena Udrea
14 Apr 2009   •   18:57

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, marţi, la Parlament, că a renunţat să mai organizeze o licitaţie la minister pentru achiziţionarea unui nou autoturism de serviciu. SPp i-a făcut cadou de paşti o maşină din propriul parc de automobile pe care ministrul Turismului îl va putea folosi pe durată limitată.

Udrea a precizat că iniţiativa SPP vine după ce a solicitat altor instituţii să îi pună la dispoziţie o maşină de serviciu, pe durată limitată.

"Cuiva i s-a făcut milă, SPP-ului, şi mi-a pus la dispoziţie o maşină, cu durată limitată de timp, aşa că am retras de pe site-ul ministerului anunţul de licitaţie pentru achiziţionarea unei maşini a ministrului", a adăugat ministrul Turismului.

Potrivit unor surse din SPP, maşina care va fi transferată la Ministerul Turismului este un BMW, folosit până în prezent la escortarea preşedinţilor de stat. Nu este exclus ca automobilul să fie preluat de instituţia condusă de Elena Udrea cu tot cu şoferul pe care SPP l-ar pune la dispoziţia ministrului.

Udrea anunţase încă de duminică că instituţia pe care o conduce nu va mai achiziţiona un autoturism destinat utilizării de către ministrul de resort.

"Eu nu am vrut să obţin o funcţie pentru a avea maşină şi telefon mobil. Renunţ să cumpăr maşină pentru ministru", a afirmat Udrea. Ea a spus că ar putea folosi în interes de serviciu maşina personală, însă protocolul funcţiei nu îi permite.

Controversa achiziţiei unei noi maşini de serviciu în an de criză economică a a prăut după ce Udrea a declarat, vineri, că actuala maşina pe care o foloseşte, un Audi A6 închiriat de la RAAPPS, este nesigură şi îi pune viaţa în pericol, din cauza defecţiunilor repetate.

Antena3.ro

×
Parteneri
Vremea de Paște și 1 mai. ANM anunță când se încălzește
x close