Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Nu sunt legătura dintre PD şi PSD

Elena Udrea: Nu sunt legătura dintre PD şi PSD

Elena Udrea: Nu sunt legătura dintre PD şi PSD
26 Mai 2007   •   18:59

Secretarul executiv al PD, Elena Udrea, a infirmat, vineri seară, la Antena 2, faptul că ea ar fi legătura dintre Partidul Democrat şi Partidul Social Democrat. 'Nu pot fi eu legătura cu PSD, eu cunoscându-mi relaţiile pe care le am în PSD', a spus Udrea. În opinia sa, pentru PD nu ar fi folositoare o alianţă cu social-democraţii, deoarece 'PSD este acelaşi partid nereformat', lucru pe care, cum spune Udrea, l-a acuzat mereu. 'Nu cred că ar fi cel mai fericit lucru care s-ar putea face în acest moment', a spus Elena Udrea.

Pe de altă parte, secretarul executiv al PD a fost de părere că sunt şanse minime ca actualul guvern să cadă deoarece nu va depune nimeni o moţiune de cenzură la adresa Executivului. 'Dacă s-ar depune o moţiune de cenzură, riscul anticipatelor este foarte mare. Avem însă parlamentarii actuali, care sub nicio formă nu doresc să părăsească scaunele pe care le ocupă având în vedere procentele pe care le au. Deci e foarte greu ca cineva să depună moţiune de cenzură', a afirmat Elena Udrea.

Ea a menţionat că nu regretă faptul că a provocat scandalul 'bileţelul', lucru care, în opinia sa, ar fi trebuit să conducă la demisia premierului Călin Popescu-Tăriceanu. 'Nu regret faptul că am spus atunci ceea ce ştiam. Este foarte bine că s-a aflat, chiar dacă nu a avut nicio consecinţă din cele fireşti, cum ar fi fost ca domnul Tăriceanu să demisioneze', a spus Udrea.

Rompres

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close