Antena 3 CNN Politică Elena Udrea: Nu voi pierde această bătălie. Dacă sunt unii care aşteaptă să mă retrag, să-şi pună pofta-n cui

Elena Udrea: Nu voi pierde această bătălie. Dacă sunt unii care aşteaptă să mă retrag, să-şi pună pofta-n cui

Elena Udrea: Nu voi pierde această bătălie. Dacă sunt unii care aşteaptă să mă retrag, să-şi pună pofta-n cui
Sursa foto: Foto: Agerpres
03 Mar 2013   •   17:06

Elena Udrea a declarat că nu va pierde bătălia pentru şefia PDL, ci "va câştiga competiţia pentru preşedinţia partidului", arătând că "indiferent cine ar pierde în 23 martie", democrat-liberalii vor rămâne "cu toţii o echipă pentru PDL".
   
Elena Udrea a depus duminică moţiunea "Noul PDL, o nouă Românie", prin care s-a înscris oficial în cursa pentru preşedinţia PDL, venind însoţită de Emil Boc, Elena Băsescu şi alţi susţinători.
   
Udrea a fost întrebată ce va face în cazul în care ar pierde bătălia pentru şefia PDL.
   
"Nu voi pierde această bătălie, voi câştiga competiţia pentru preşedinţia PDL. Sunt convinsă că, indiferent cine ar pierde în 23 martie, vom rămâne cu toţii o echipă pentru PDL. Vom rămâne să construim în continuare pentru PDL. Sunt un om de partid, un om care construieşte baza partidului, care ca şi ministru şi ca lider al PDL am bătut toate organizaţiile PDL din ţară, construiesc pentru PDL, şi în calitate de simplu membru cum sunt astăzi şi voi construi cu echipa care mă susţine şi cu toţi colegii din celelalte moţiuni vom construi pentru PDL şi după 23 martie", a precizat Elena Udrea.
   
Ea a mai spus că până acum nu s-au împlinit scenariile potrivit căror s-ar putea retrage din cursa pentru preşedinţia PDL.
   
"Până acum nu s-au împlinit aceste scenarii. Dacă sunt unii care aşteaptă să mă retrag, să-şi pună pofta-n cui!", a mai spus Udrea, răspunzând la o întrebare pe această temă.
   
Elena Udrea a vorbit şi despre susţinerea pe care o are din partea europarlamentarului PDL Elena Băsescu venită la sediul PDL pentru depunerea moţiunii "Noul PDL, o nouă Românie".
   
"E un semnal că Elena Băsescu, un politician tânăr, susţine o moţiune în care se regăsesc politici pentru tineri. De-a lungul timpului am avut un parteneriat cu Elena Băsescu", a precizat Elena Udrea.
   
Elena Udrea a făcut aceste declaraţii pe scările de la intrarea în sediul central al PDL, fiind singurul candidat pentru şefia partidului care a preferat să facă declaraţii în acest loc, şi nu în sala de conferinţe, aşa cum au procedat contracandidaţii săi Vasile Blaga şi Monica Macovei.

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close