Antena 3 CNN Politică Elena Udrea, trădată de prietenii de shopping

Elena Udrea, trădată de prietenii de shopping

Elena Udrea, trădată de prietenii de shopping
22 Feb 2015   •   13:16

 Deşi aproape toţi cunoscuţii au denunţat-o, Elena Udrea e convinsă că s-a întors roata şi că ancheta are evoluţii care-i sunt favorabile. Ultima probă apărută în dosar este o înregistrare explozivă cu prietena ei Anamaria Topoliceanu, cu care în urmă cu un an făcea shopping la Paris, alături de Alina Bica. După ce a turnat-o la DNA, Topoliceanu a încercat să-i convingă şi pe alţii să o toarne.

Fosta şefă a Companiei Naţionale de Investiţii, Ana Maria Topoliceanu, ar fi fost înregistrată în timp ce făcea presiuni asupra lui Tudor Breazu să o denunţe pe Elena Udrea. Conversaţia dintre cei doi ar fi avut loc pe internet, într-un apel video înregistrat şi salvat de Breazu care l-ar fi prezentat vineri procurorilor.

Această nouă probă ar putea răsturna situaţia în favoarea Elenei Udrea. Ea anunţase deja cu câteva zile în urmă că vor ieşi la iveală dovezi care să o apere de cei care s-ar fi înţeles să o incrimineze.

Tudor Breazu este prieten şi apropiat al lui Udrea şi administrator al terenului deţinut de protejata lui Băsescu la Nana. Este în prezent în arest preventiv în dosarul Gala Bute. Ana Maria Topoliceanu este urmărită penal pentru luare de mită, în acelaşi dosar, după ce ar fi primit bani de la administratorul unei firme. Aceasta le-a spus anchetatorilor că ar fi fost „cărăuşul" mai multor şpăgi cu destinaţia Elena Udrea.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close