Antena 3 CNN Politică Emil Boc: Alimentarea cu gaze este sub control şi avem suficiente rezerve, indiferent de temperaturile de afară

Emil Boc: Alimentarea cu gaze este sub control şi avem suficiente rezerve, indiferent de temperaturile de afară

Emil Boc: Alimentarea cu gaze este sub control şi avem suficiente rezerve, indiferent de temperaturile de afară
Sursa foto: Foto: INTACT Images
28 Ian 2012   •   18:49
Situaţia în ceea ce priveşte alimentarea cu gaze este sub control iar astăzi şi mâine avem suficiente rezerve de gaze, indiferent de temperaturile de afară, conform premierului Emil Boc.

Boc a declarat, sâmbătă, la finalul dezbaterilor din cadrul Comandamentului de Iarnă întrunit la Ministerul de Interne că, în condiţiile în care Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un Cod Galben de ger, că astăzi şi mâine nu vor fi probleme în alimentarea cu gaze, indiferent de temperaturile de afară.

"În cadrul comandamentului am discutat şi situaţia în ceea ce priveşte rezervele de gaze şi energia termică şi apă caldă pentru populaţie. Astăzi şi mâine situaţia este sub control şi urmează ca mâine să verific pentru ca şi în zilele următoare să nu fie probleme. Am discutat cu reprezentanţii Ministerului Economiei şi cu cei ai Transgaz şi am demarat procedurile pentru ca, indiferent de temperaturile de afară, în zilele următoare să nu existe probleme în alimetarea cu gaze. Presiunea la gaze astăzi este în regulă şi nu avem probleme, indiferent de temperaturile de afară", a afirmat Boc.
 


Secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Ioan Dascălu, a declarat că mai există doar două tronsoane de drumuri naţionale blocate şi 33 de drumuri judeţene. Autostrada A2 este în continuare închisă circulaţiei. „Până mâine seară se intenţionează redarea acesteia circulaţiei, în condiţii de iarnă.”

 


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close