Antena 3 CNN Politică Emil Boc doreşte respectarea graficului privind adoptarea Legii salarizării unice

Emil Boc doreşte respectarea graficului privind adoptarea Legii salarizării unice

Emil Boc doreşte respectarea graficului privind adoptarea Legii salarizării unice
Sursa foto: Emil Boc
08 Aug 2009   •   11:46

Sâmbătă va avea loc o şedinţă specială de guvern, la Palatul Victoria. Premierul Emil Boc a convocat miniştrii pentru a discuta despre proiectul legii salarizării unice în sistemul bugetar, dar şi despre proiectul legii privind reforma sistemului de pensii. Membrii cabinetului Boc vor stabili condiţii care trebuie îndeplinite pentru ca actele normative să fie elaborate şi adoptate până în octombrie.

"Obiectivul acestei şedinţe este acela de a ne asigura că acel grafic stabilit cu privire la adoptarea Legii salarizării unice şi a Legii reformei sistemului de pensii va fi respectat fără amânări şi fără tergiversări. De aceea, astăzi vom avea o şedinţă de lucru pe cele două componente pentru a decide aspecte tehnice care să vizeze continuarea muncii la Legea salarizării unice şi evident cadrul pentru Legea sistemului de pensii. Repet, fără amânări şi fără tergiversări, rămânem în graficul pe care l-am stabilit şi dacă este posibil chiar să-l devansam", a spus premierul Emil Boc miniştrilor prezenţi sâmbătă dimineaţă la deschiderea şedinţei extraordinare.

Tot sâmbătă, ministrul Educaţiei Ecaterina Andronescu ar putea prezenta premierului raportul "Spiru Haret". Acesta conţine, pe lângă informaţii privind diplomele eliberate de universitate pentru formele de învăţământ neautorizate, şi măsurile pe care "Spiru Haret" trebuie să le ia pentru a intra în legalitate.

Antena 3

×
Subiecte în articol: sedinta guvern legea salarizarii unice
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close