Antena 3 CNN Politică Emil Boc: PD îl sprijină total pe Traian Băsescu

Emil Boc: PD îl sprijină total pe Traian Băsescu

Emil Boc: PD îl sprijină total pe Traian Băsescu
04 Mai 2007   •   14:35

Colegiul Director al PD s-a reunit vineri la Palatul Parlamentului pentru a pregăti lucrările Consiliului Naţional de Coordonare (CNC) care se va desfăşura sâmbătă. La ieşirea de la discuţii, preşedintele PD Emil Boc a declarat că PD este pregătit să-l susţină total pe Traian Băsescu. Democraţii critică şi condamnă duplicitatea, diversiunea şi minciunea pe care o practică PSD şi PNL, a adăugat Boc, acuzându-i pe aceştia că au minţit atunci când l-au suspendat pe preşedinte iar acum încearcă să inducă în eroare prin campania ?DA pentru Băsescu?.

?Această diversiune DA pentru Băsescu induce confuzie în mintea cetăţenilor?. PNL şi PSD ar trebui să explice oamenilor corect ceea ce se întâmplă, este de părere Emil Boc, subliniind că astăzi un DA pentru Băsescu înseamnă un DA pentru demisie.

În ciuda acestei campanii agresive de ?dezinformare? la care PSD şi PNL s-au angajat, democraţii sunt convinşi că PD şi Traian Băsescu vor câştiga referendumul. ?Oricum vom câştiga acest referendum, indiferent de decizia Curţii Constituţionale?, a declarat liderul democraţilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close