Antena 3 CNN Politică Emoţii în cadrul PDL cu privire la moţiunea de cenzură: "Am emoţii, s-ar putea să treacă. Vedeţi câţi de la USL votează împotrivă"

Emoţii în cadrul PDL cu privire la moţiunea de cenzură: "Am emoţii, s-ar putea să treacă. Vedeţi câţi de la USL votează împotrivă"

Emoţii în cadrul PDL cu privire la moţiunea de cenzură: "Am emoţii, s-ar putea să treacă. Vedeţi câţi de la USL votează împotrivă"
Sursa foto: foto: Antena3
25 Apr 2012   •   16:13

Moţiunea de cenzură a opoziţiei dă emoţii chiar şi parlamentarilor PDL, unii având emoţii că aceasta ar putea trece de Parlament, în timp ce alţii exclud această variantă.

"Am emoţii, s-ar putea să treacă (moţiunea de cenzură - n.r.)", spunea, miercuri, un parlamentar democrat-liberal, îngrijorat de raportul foarte strâns dintre opoziţie şi putere în Legislativ.

De asemenea, parlametarii PDL sunt îngrijoraţi de strategia partidului în cazul în care moţiunea de cenzură ar fi aprobată de Parlament.

"Nu ştiu dacă există un plan B, adică un plan de rezervă, în cazul în care moţiunea trece", a spus un democrat-liberal.

Alţii cred că moţiunea de cenzură a opoziţiei nu are nicio şansă.

"Măi, voi (ziariştii - n.r.) îi număraţi pe cei de la noi (de la putere - n.r.) care votează moţiunea, dar nu-i număraţi pe cei de la ei (de la opoziţie - n.r.) care votează împotriva moţiunii. Nu trece", a spus un parlamentar PDL.

Moţiunea de cenzură va fi dezbătută şi supusă la vot vineri, începând cu ora 9.00. Potrivit calculelor, opoziţia ar mai avea nevoie de doar câteva voturi pentru ca moţiunea să treacă, iar Guvernul Ungureanu să cadă.

×
Subiecte în articol: motiunea de cenzura
Parteneri
Judeţul în care a fost instalat primul limitator inteligent de viteză
x close