Antena 3 CNN Politică Eugen Teodorovici, despre moțiunea la adresa sa: „Conținutul este de toată jena”

Eugen Teodorovici, despre moțiunea la adresa sa: „Conținutul este de toată jena”

Eugen Teodorovici, despre moțiunea la adresa sa: „Conținutul este de toată jena”
de S.T.    |    06 Mai 2019   •   21:42

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, este de părere că moţiunea depusă împotriva sa la Senat are un conţinut „de toată jena”, cu „texte culese din mediul online”, şi nu aduce nicio valoare adăugată sau vreo propunere.

„Nu e vorba despre emoţii, vorbim despre un instrument legal de care poate uza Opoziţia. Dacă ne uităm la conţinutul acestei moţiuni, este de toată jena ca să nu spun altfel. Moţiunea de azi (din Senat, n.r.) este chiar într-o situaţie mai jenantă decât cea anterioară, de la Camera Deputaţilor. Dacă vă uitaţi pe textul pe care PNL şi USR l-au semnat sunt nişte texte din spaţiul online puse în această moţiune şi nimic altceva. Nu există nicio valoare adăugată, niciun fel de propunere, de soluţii dacă tot spun cei care spun că ar fi anumite probleme pe anumite zone de finanţe şi nu numai. Practic, o dorinţă de a face din nou scandal în mod nejustificat în zona publică, şi nimic altceva”, a declarat, luni, Teodorovici înainte de dezbaterile din Plenul Senatului pe moţiunea simplă iniţiată de PNL şi USR.

Moţiunea simplă „Eugen Teodorovici, românii îţi cer să demisionezi!”, iniţiată de 38 de senatori de la PNL şi USR, a fost respinsă luni în plenul Senatului.

În favoarea moţiunii s-au exprimat 27 de senatori, 70 au votat împotrivă şi nouă s-au abţinut.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close