Antena 3 CNN Politică EXCLUSIV: Maria Băsescu, singură la cumpărături pe Câmpia Libertăţii

EXCLUSIV: Maria Băsescu, singură la cumpărături pe Câmpia Libertăţii

<font color=red>EXCLUSIV:</font> Maria Băsescu, singură la cumpărături pe Câmpia Libertăţii
12 Iul 2007   •   21:25

Prima doamnă a ţării îşi face singură cumpărăturile atunci când preşedintele nu se poate ocupa de treburile casei. Joi, Maria Băsescu a creat rumoare în cartierul Titan, atunci când maşina SPP-ului a adus-o în faţa unui magazin de pâine de pe strada Câmpia Libertăţii. Fiind la cumpărături fără soţ şi fără televiziuni nu s-a mai orientat către clasica apă minerală, ci s-a aşezat la o coadă de cinci-şase persoane pentru a cumpăra o franzelă proaspătă, de 8.000 de lei.

De afară, era păzită de o angajată a SPP-ului, discretă, dar suficient de vizibilă pentru a fi observată de oamenii din preajmă. La ieşirea din magazinul de pâine, Maria Băsescu s-a oprit şi în faţa unei bătrâne care vindea fructe pe trotuar. Nu, nu a întrebat-o dacă are autorizaţie de vânzare, ci i-a cumpărat ultimele piersici pe care femeia le mai avea în sacoşă. Mai exact, două kilograme de piersici, plătind pentru ele, cash, suma de 80.000 de lei. Deşi a stat puţin în cartier, lumea de aici a recunoscut-o rapid pe soţia lui Traian Băsescu.

Dacă unii au preferat să exclame: "Ce modestă este! Îşi face singură cumpărăturile şi nu încearcă să iasă în evidenţă!", alţii au fost mai puţin înţelegători. O doamnă trecută de prima tinereţe a ţinut să comenteze supărată, imediat ce maşina SPP-ului a demarat în trombă: "Aş fi vrut să o întreb pe dânsa: ţi-e bine acum, ai, când te aşteaptă limuzina la scară..."

Antena 3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close