Antena 3 CNN Politică Excursie de 50.000 de RON pentru consilieri

Excursie de 50.000 de RON pentru consilieri

Excursie de 50.000 de RON pentru consilieri
08 Iun 2007   •   08:44

Sindromul consilierilor turişti a lovit şi în Moldova, în Bacău. Floarea judeţului a plecat să petreacă zilele Bacăului la Torino! Patru consilieri locali au plecat deja. Vineri vor lua drumul Italiei prefectul, primarul şi viceprimarul, dar şi alţi oameni din politica băcăuană. O excursie de aproape 50.000 de lei noi. Bani de la buget.

Grupul de 50 de băcăuani, din care face parte şi un ansamblu folcloric, a plecat la Torino cu sarcină clară de serviciu - timp de o săptămână va promova imaginea oraşului în străinătate. Oamenii au la dispoziţie peste 47.000 de lei, pe care singuri şi i-au aprobat în consiliul local.

?Judeţul Bacău este înfrăţit cu regiunea Piemonte, a cărei capitală este Torino. Cred că facem o imagine bună României şi dincolo de toate întâmplările care se petrec în Europa, cu conotaţie negativă?, spune Gabriel Berca, prefect de Bacău.

Excursia are o problemă. În proiectul de hotărâre, grupul era format din 49 de copii. Au rămas până la urmă 15. Restul... oameni în toată firea cu funcţii în administraţie sau ziarişti. Băcăuanii de rând nu văd nici ei cu ochi buni excursia la Torino. La întoarcere, consilierii băcăuani se vor putea plimba şi cu gondola. Au modificat traseul care va trece pe drumul spre casă, prin Veneţia.

Observator

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close