Antena 3 CNN Politică Femeile, miză uriașă în alegerile prezidențiale. Ramona Ioana Bruynseels, creștere în sondaje

Femeile, miză uriașă în alegerile prezidențiale. Ramona Ioana Bruynseels, creștere în sondaje

Femeile, miză uriașă în alegerile prezidențiale. Ramona Ioana Bruynseels, creștere în sondaje
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
25 Sep 2019   •   14:51

Electoratul feminin reprezintă o miză uriaşă pentru alegerile prezidenţiale din această toamnă.

În condiţiile unei inflaţii de candidaţi, doctrinele şi principiile politice sunt tot mai puţin relevante în bătălia electorală.

Astfel, strategii de campanie îşi concetrează mesajele către subiecte mai putin abordate până acum. Aşa se face că în mesajele a trei candidaţi intraţi în cursa prezidenţială, temele feministe sunt la loc de frunte.

Prima candidată care şi-a anunţat intenţia de a susţine drepturile femeilor a fost Ramona Ioana Bruynseels care, încă din iulie 2019, din momentul lansării candidaturii, le-a transmis doamnelor că au datoria morală de a nu tolera orice fel de discriminare.

În timp ce preşedintele şi premierul sunt, potrivit cercetărilor sociologice, favoriţi pentru turul doi, Ramona Ioana Bruynseels a ajuns la 4 procente într-un interval extrem de scurt, conform unui sondaj realizat de Fabrizio Ward LLC  în perioada 15 august - 6 septembrie 2019.

Sondajul  a fost efectuat pe 1041 de persoane cu drept de vot, iar interviurile au fost realizate telefonic. Marja de eroare este de plus/minus 3,04%.

×
Subiecte în articol: Ramona Ioana Bruynseels prezidentiale
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close