Antena 3 CNN Politică Florentin Pandele: Susţin grupul lui Gabriel Oprea. PSD: Să meargă spre cei care îl susţin pe Băsescu

Florentin Pandele: Susţin grupul lui Gabriel Oprea. PSD: Să meargă spre cei care îl susţin pe Băsescu

Florentin Pandele: Susţin grupul lui Gabriel Oprea. PSD: Să meargă spre cei care îl susţin pe Băsescu
14 Mar 2010   •   17:01

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, suspendat pentru un an din PSD, a declarat că susţine grupul independenţilor din Parlament condus de Gabriel Oprea, precum şi ideea reformării statului, promovată de preşedintele Traian Băsescu. El a declarat, pentru Mediafax, că "PSD nu mai reprezintă adevărata stângă românească".

Florentin Pandele susţine că este necesară o nouă formaţiune politică, una care să-şi arate cu adevărat interesul faţă de cetăţean.

"În acest context, susţin Grupul Independenţilor, condus de Gabriel Oprea şi mi-aş dori ca iniţiativa Grupului să se materializeze în crearea unei noi formaţiuni politice, care să reprezinte noua stângă a politicii româneşti. Mai mult decât atât, susţin ideea reformării statului, idee promovată de preşedintele României, Traian Băsescu", a declarat Pandele pentru sursa citată.

"Apreciez că România are nevoie mai mult ca oricând de un nou proiect politic care să reprezinte românii, care nu se organzează în clanuri, găşti sau haite", a mai spus edilul.

Florentin Pandele a fost suspendat din PSD pentru o perioadă de un an, pe 8 februarie, de către PSD Ilfov, după ce la Consiliul Naţional al PSD a anunţat că s-a hotărât să candideze acolo unde va candida "prietenul" său Marian Vanghelie, arătând că dacă acesta "va candida pentru un WC public, vine şi Pandele".

Reacţia PSD: Pandele să meargă spre cei care îl susţin pe Băsescu

Potrivit purtătorului de cuvânt al PSD, Radu Moldovan, afirmaţiile lui Florentin Pandele vor fi dezbătute luni, în Biroul Permanent Naţional. Preşedintele partidului, Victor Ponta, sau secretarul general, Liviu Dragnea, vor avea o discuţie cu primarul din Voluntari, mai spune Moldovan.

"Cei care cred în proiectele lui Traian Băsescu şi îl susţin pe Traian Băsescu nu se mai regăsesc în PSD şi ar trebui să meargă către grupul independenţilor, care îl sprijină pe Traian Băsescu", a declarat Radu Moldovan, pentru Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al PSD a mai precizat că aceasta este şi poziţia partidului în raport cu primarul Florentin Pandele.

Antena3.ro


×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close