Antena 3 CNN Politică Florin Roman: PSD este principalul vinovat de creșterea îmbolnăvirilor de COVID

Florin Roman: PSD este principalul vinovat de creșterea îmbolnăvirilor de COVID

Potrivit lui Florin Roman, liderul deputaților PNL, reprezentanții Partidului Social Democrat sunt principalii vinovați pentru creșterea numărului de îmbolnăviri de coronavirus din România.

Florin Roman: PSD este principalul vinovat de creșterea îmbolnăvirilor de COVID
de Laura Dinu    |    25 Iun 2020   •   14:10

PSD este principalul vinovat de creșterea alarmantă a numărului noi de îmbolnăviri. PSD este cel care, de la cel mai înalt nivel, a încurajat nepurtarea măștilor de protecție, a pus la îndoiala boala, a acuzat aplicarea amenzilor și nivelul lor ridicat, a criticat măsurile de restricție și în permanență a blocat Guvernul în lupta împotriva COVID.

460 de noi cazuri confirmate și 10 decese este bilanțul ultimelor 24 de ore in România, în pandemia de COVID. După ce în ultimele zile am înregistrat un număr similar de cazuri ca în perioada stării de urgență, este foarte clar că prudența și luarea măsurilor de prevenție rămân cuvinte de ordine.

În pofida acestor atacuri politice iresponsabile din partea PSD, în goana după voturi, PNL va continua să gestioneze cu responsabilitate această perioadă dificilă din punct de vedere medical.

Urmare a modului în care Guvernul României a acționat în această perioadă, nu am ajuns în situația Italiei sau Spaniei!”, a declarat Florin Roman.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: Florin Roman
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close