Antena 3 CNN Politică Florin Roman: Unde-i lege nu ar trebui să existe tocmeală

Florin Roman: Unde-i lege nu ar trebui să existe tocmeală

Liderul deputaților liberali, Florin Roman, candidat PNL pentru Camera Deputaților la alegerile parlamentare, a prezentat, luni, pe Facebook, textul legii pe care a inițiat-o în calitate de deputat PNL. Aceasta introduce incompatibilitatea "pentru orice director de spital cu funcția de politruc, membru în conducerea unui partid la nivel local sau național', precizează deputatul.

Florin Roman: Unde-i lege nu ar trebui să existe tocmeală
de Gabriel Dano    |    16 Noi 2020   •   19:55

În urmă cu câteva luni, Florin Roman acuza PSD că îl supune pe ministrul sănătății, Nelu Tătaru, unei tirade de atacuri politice și îi acuzau pe social-democrați că au politizat sănătatea în integralitate, iar ”spitalele conduse de baronii roşii au ajuns cazemate de partid, în care singurul criteriu la angajare este şpaga şi carnetul de partid”.

”Este deja notoriu cazul de la Cîmpeni, unde PSD a înlocuit un “chelner”, care nu a fost niciodată “chelner”, doar pentru propaganda, cu un... miner, demis de la conducerea spitalului de acelaşi primar PSD, pentru... management defectuos! Principala grijă a PSD a fost aceea de a cenzura o Hotărâre de Guvern, pentru ca baronii roşii să-şi numească politic managerii de spitale, preocupaţi de voturi, nu de sănătatea oamenilor.

Este absurd să auzi PSD că acuză “tunurile” din Sănătate date de liberali, când aleşii locali ai PSD controlează majoritatea spitalelor din România. Iar primul “tun” financiar duce la o firma în care este implicată “famiglia” PSD prin dr. Streinu Cercel. Pentru noi, cei de la PNL, dar şi pentru foarte mulţi români, dr. Nelu Tătaru este un adevărat erou”, spunea atunci Florin Roman.

 

❗️Unde-i lege nu ar trebui să existe tocmeală! ✅ Alăturat aveți textul legii pe care am inițiat-o în calitate de...

Posted by Florin Roman on Monday, November 16, 2020

×
Subiecte în articol: Florin Roman PSD PNL
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close