Antena 3 CNN Politică Flutur: votul la moţiunea PD a fost un blat

Flutur: votul la moţiunea PD a fost un blat

Flutur: votul la moţiunea PD a fost un blat
12 Iun 2007   •   19:51

Ultimele evoluţii de pe scena politică au fost dezbătute la ?Ştirea Zilei?, pe Antena 3. Vicepreşedintele PNL, Teodor Meleşcanu, vicepreşedintele PSD, Dan Nica şi preşedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur au fost invitaţii din această seară. Tema discuţiilor a fost: ?Guvernul merge mai departe. Va iniţia PSD o moţiune de cenzură??
Gheorghe Flutur a declarat că PLD solicită ?doar o guvernare cu un sprijin transparent?. Liberal-democratul a calificat actuala situaţie politică drept ?un blat politic?.

Gheorghe Flutur a declarat că PLD solicită ?doar o guvernare cu un sprijin transparent?. Liberal-democratul a calificat actuala situaţie politică drept ?un blat politic?. ?Chiar dacă PSD nu a votat la moţiune, el şi-a dat girul pentru Guvernul Tăriceanu II. Se mimează doar opoziţia?, a atacat Flutur. În ceea ce priveşte moţiunea de cenzură pe care PSD ar putea să o depună la adresa Cabinetului Tăriceanu, preşedintele executiv al PLD s-a declarat sceptic. ?Eu nu cred că PSD va depune o moţiune împotriva acestui guvern?.

Pe de altă parte, social-democratul Dan Nica este de părere că România are două guverne în acest moment: cel al lui Tăriceanu şi unul condus de PD. ?Nouă ni s-a părut foarte ciudat ca PD să depună o moţiune împotriva partenerilor lor?. Nica a afirmat că PSD va depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernul, dar nu atunci când PD va dori asta, ci ?când se va constata că Executivul a eşuat?.

Teodor Meleşcanu susţine că şansa pe care Alianţa D.A. a oferit-o liberalilor a fost mult prea repede irosită. În urma despărţirii dintre PNL şi PD au rămas însă probleme peste care se trece foarte greu, spune Meleşcanu. Orice plecare a unui parlamentar înseamnă venirea unuia care are nevoie atât de semnătura lui Tăriceanu, cât şi de cea a lui Boc - lucru care îngreunează procedurile. ?Am avut o şansă pe care acum e greu de înţeles de ce am irosit-o?.

Antena3.ro

×
Parteneri
Categoria de români care va primi 1.500 de lei în plus la pensie
x close