Antena 3 CNN Politică Fostul preşedinte al CJ Cluj ameninţă că va depune plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva lui Victor Ponta

Fostul preşedinte al CJ Cluj ameninţă că va depune plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva lui Victor Ponta

Fostul preşedinte al CJ Cluj ameninţă că va depune plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva lui Victor Ponta
de M.T.    |    09 Noi 2014   •   10:36

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj a reacţionat, după ce Corpul de Control al premierului a dezvăluit că foştii miniştri Gheorghe Ialomiţianu şi Traian Igaş au dat 60 de milioane de lei din fondul de urgenţă al Guvernului fără avize, fără să justifice urgenţa şi fără să respecte procedurile legale, pentru modernizarea stadionului din Cluj.

Alin Tişe, a anunţat că va depune plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva lui Victor Ponta şi a Corpului de Control.

În 2010, Tişe a cerut bani de la Guvernul Boc pentru modernizarea stadionului din oraş, iar Corpul de Control a descoperit că s-au comis ilegalităţi la alocarea banilor.

În urma verificărilor de la Cluj, Guvernul a precizat că a descoperit fapte penale şi va sesiza Parchetul.

Acum, Tişe acuză că „la stadionul Cluj Arena a fost declanşat un control politic din partea Corpului de Control al premierului, care nu avea competenţe de control la Consiliul Judeţean Cluj. Este vorba despre poliţie politică exercitată de dictatorul Ponta”.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close