Antena 3 CNN Politică Frunzăverde de la PD şi Ungureanu de la PNL deschid listele pentru europarlamentare

Frunzăverde de la PD şi Ungureanu de la PNL deschid listele pentru europarlamentare

Frunzăverde de la PD şi Ungureanu de la PNL deschid listele pentru europarlamentare
09 Iul 2007   •   13:04

Democraţii şi liberalii s-au reunit astăzi în şedinţe pentru a stabili candidaţii la alegerile pentru Parlamentul European. Preşedintele executiv al PD, Adriean Videanu, a declarat că pe listele partidului sunt în acest moment 65 de democraţi, urmând a fi aleşi doar 45, atât cât prevede legea. Deşi lista nu a fost făcută publică astăzi, printre numele care se regăsesc se află Roberta Anastase, Sebastian Bodu, Sorin Frunzăverde şi Valeriu Tabără. Şeful campaniei pentru europarlamentare va fi Vasile Blaga. La PNL, Dan Motreanu a anunţat că Mihai-Răzvan Ungureanu va deschide lista PNL la europarlmentare. El a dezminţit faptul că fostul ministru de Externe ar fi pus vreo condiţie pentru a accepta prezenţa pe listele liberalilor la alegerile pentru Parlamentul European.

Democraţii au declarat că o altă problemă discutată în Biroul Naţional al partidului a fost cea a legii pensiilor. PD nu este împotriva măririi pensiilor, a subliniat Videanu, adăugând însă că România nu are încă o construcţie a bugetului pe 2008. "Nu vrem să fim părtaşi la o păcăleală", a declarat preşedintele executiv.

Şi social-democraţii s-au reunit în această dimineaţă în şedinţa Biroului Permanent Naţional, pentru a discuta despre strategia privind alegerile pentru Parlamentul European.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close