Antena 3 CNN Politică Funar: PD s-a transformat într-o ?struţo-cămilă?

Funar: PD s-a transformat într-o ?struţo-cămilă?

Funar: PD s-a transformat într-o ?struţo-cămilă?
13 Apr 2007   •   13:28

Secretarul general al PRM, Gheorghe Funar, acuză PD că s-a transformat într-o ?struţo-cămilă? a politicii româneşti, fiind atât la putere, în teritoriu, cât şi în opoziţie, la nivel central, ajungându-se în situaţia în care "mortul (Alianţa DA) trăieşte, dar este şi îngropat în acelaşi timp".

?PD se manifestă ca o struţo-cămilă. La Bucureşti au trecut în opoziţie, iar în teritoriu, inclusiv în judeţul Cluj, spun că sunt la putere şi în alianţă cu PNL. La Bucureşti a murit Alianţa DA, transformată acum în Alianţa ?Igen? dintre PNL şi UDMR, iar la Cluj-Napoca şi alte capitale de judeţ Alianţa DA trăieşte. Nu am mai întâlnit o asemenea situaţie, în care mortul să trăiască, dar să fie şi îngropat în acelaşi timp, dar în locuri diferite?, a declarat senatorul PRM, citat de Mediafax.

Senatorul susţine că Alianţa DA, ?Dezastru şi Anarhie?, a fost păstrată la nivelul judeţului Cluj din interese de grup şi de afaceri ale liderilor PD şi PNL. ?Ochiul dracului îi uneşte în judeţul Cluj, iar la Bucureşti a reuşit să-i despartă?, a spus Gheorghe Funar. Potrivit acestuia, prin politica sa, PD s-a specializat să fie ?gropar?, iar după ce a îngropat CDR, îngroapă şi Alianţa DA.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close