Antena 3 CNN Politică Firea, despre Cîţu: "Nici în ultimul moment nu s-a referit la oameni. Nimic despre copii. Nimic despre salariaţi. Nimic despre seniori"

Firea, despre Cîţu: "Nici în ultimul moment nu s-a referit la oameni. Nimic despre copii. Nimic despre salariaţi. Nimic despre seniori"

Gabriela Firea, senator PSD, a criticat discursul lui Florin Cîţu din Parlament şi îl acuză că a vorbit doar despre ce "îi convine" şi nimic despre copii, seniori, antreprenori. „Practic, nimic despre oameni", a spus liderul social democrat.

Firea, despre Cîţu: "Nici în ultimul moment nu s-a referit la oameni. Nimic despre copii. Nimic despre salariaţi. Nimic despre seniori"
de Claudia Popovici    |    05 Oct 2021   •   16:45

Au fost aplauze astăzi, în plenul Parlamentului în timpul citirii rezultatului moțiunii de cenzură care a avut un număr de voturi istoric: 281 de voturi pro și 0 voturi contra.

Președintele de ședință, Ludovic Orban, a anunțat că Parlamentul României "retrage încrederea acordată Guvernului”

În replică, Gabriela Firea, senator PSD, a criticat discursul lui Florin Cîţu acuzându-l că "nici în ultimul moment, premierul nu s-a referit la oameni, în discursul din Parlament".

„Doar cifre. Cele care îi convin. Nimic despre copii. Nimic despre salariați. Nimic despre seniori. Nimic despre antreprenori. Practic, nimic despre oameni! Guvernului Cîtu i s-a retras sprijinul în Parlament. Moțiunea de cenzură depusă de Partidul Social Democrat a fost votată de toți parlamentarii PSD, dar si de senatorii si deputații USR - Plus si AUR, cu cel mai mare număr de voturi înregistrat după 1990: 281", a spus Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close