Antena 3 CNN Politică Gafa uriașă a deputatului USR-PLUS, Iulian Bulai, după moartea celor trei pacienți COVID de la ”Victor Babeș”

Gafa uriașă a deputatului USR-PLUS, Iulian Bulai, după moartea celor trei pacienți COVID de la ”Victor Babeș”

Gafa uriașă din partea parlamentarului USR-PLUS, Iulian Bulai, în cazul tragediei de la Victor Babeș.

Gafa uriașă a deputatului USR-PLUS, Iulian Bulai, după moartea celor trei pacienți COVID de la ”Victor Babeș”
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    13 Apr 2021   •   07:34

Acesta a încurcat spitalele și a făcut acuzații grave la adresa reputatului medic Adrian Streinu-Cercel, fost director al Institutul Matei Balș, nu al Spitalului Victor Babeș.

Bulai declară că Streinu-Cercel nu a fost în stare să facă investiții și să lase măcat un extinctor în clădire. În viziunea deputatului USR-PLUS, de vină ar fi și PNL care nu și-a asumat Ministerul Sănătății. 

”Ministrul Sănătății e la fața locului. A fost o eroare umană. Nu au fost făcute investiții în mandatul PSD, al lui Streinu-Cercel. Nu a fost în stare să lase un extinctor ca să stingem un incendiu în clădire. E o manipulară groaznică că noi suntem vinovați de acest lucru. Situația de acum nu este datorită ultimelor 4 ani de guvernare. PNL nu și-a asumat Ministerul Sănătății.”, a scris Iulian Bulai pe o rețea socială.

Postarea a fost ștearsă la scurt timp.

Trei pacienţi au murit, după ce au rămas fără oxigen la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti

Trei pacienţi au murit, luni seară, după ce au rămas fără oxigen, într-o unitate mobilă de Terapie Intensivă aflată la Spitalul Victor Babeş din Bucureşti.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 17.00, la unitatea mobilă de Terapie Intensivă de la Spitalul Victor Babeş, acolo unde se aflau opt pacienţi bolnavi de COVID-19, care erau în stare gravă.

În urma unei erori la sistemul de oxigen al TIR-ului ce aparţine Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, ventilatoarele care îi ajuta pe pacienţi să trăiască s-au oprit.

Drept urmare, trei pacienţi au murit, în timp ce ceilalţi cinci au fost transferaţi la alte spitale din Bucureşti.

La faţa locului s-au deplasat membrii unei echipe tehnice, aceştia stabilind că presiunea oxigenului a fost mai mare decât limita permisă, motiv pentru care un sistem de siguranţă a blocat ventilatoarele.

×
Subiecte în articol: Iulian Bulai
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close