Antena 3 CNN Politică Geoană a dansat periniţa în sediul PSD fără Rus şi Năstase

Geoană a dansat periniţa în sediul PSD fără Rus şi Năstase

Geoană a dansat periniţa în sediul PSD fără Rus şi Năstase
16 Iul 2007   •   01:02

Mare petrecere sâmbătă la sediul din Kisellef 10 al PSD. Liderul partidului a serbat împlinirea a 49 de ani. Au lipsit liderii grupului de la Cluj şi Adrian Năstase, dar a fost prezent noul aliat de nădejde a lui Geoană, Ion Iliescu. Ioan Rus, despre care Geoană a susţinut sâmbătă dimineaţă că se va împăca cu el la un pahar de vin, a preferat să-i trimită doar un mesaj cu rări de bine. Năstase a lipsit şi el, dar l-a sunat pe liderul PSD. Fostul premier i-a urat un călduros ?la mulşi ani? iar Geoană l-a îmbărbătat să reziste cât mai bine atacurilor politice. Asta după ce în urmă cu două săptămâni a refuzat să susţină o rezoluţie prin care partidul să-l susţină pe Năstase în războiul cu justiţia.

Au venit în schimb Ion Iliescu şi Marian Vanghelie la sediul PSD. Primarul sectorului 5 a venit împreună cu mai mulţi membrii de la filiala bucureşteană a partidului. Asta ca liderul partidului să se simtă iubit. Ion Iliescu a venit ci o sticlă de Cotnari şi prima sa carte despre evenimentele din decembrie 1989 - "Revoluţie şi reformă".

Cel mai activ a fost nou formatul grup al oltenilor, care au drept obictive apărarea lui Geoană de atacurile clujenilor. Ion Toma, şeful PSD Olt, s-a ocupat special ca atmosfera să fie creată de câţiva lăutari cu acordeoane şi viori şi un ansamblu de căluşari. Fără să mai stea pe gânduri, Geoană s-a prins în hora sârbelor olteneşti şi a demonstrat că se pricepe la periniţă.

Antena3.ro

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close