Antena 3 CNN Politică Geoană: Ar fi deliciul lui Băsescu să ne vadă rupţi, "cu sânge pe pereţi" (VIDEO)

Geoană: Ar fi deliciul lui Băsescu să ne vadă rupţi, "cu sânge pe pereţi" (VIDEO)

Geoană: Ar fi deliciul lui Băsescu să ne vadă rupţi, "cu sânge pe pereţi" (VIDEO)
15 Ian 2010   •   21:01

Mircea Geoană îşi invită toţi colegii de valoare din PSD să formeze, împreună cu el, o echipă puternică. Invitat alături de Victor Ciutacu în ediţia de vineri a emisiunii Ştirea Zilei, actualul preşedinte al PSD a vorbit despre frământările din interiorul partidului, necesitatea ca acestea să înceteze şi direcţia pe care ar trebui să o urmeze social-democraţii.

"Ar fi, cum să spun, deliciul lui Băsescu să vadă că, pe lângă o victorie fraudată, să-şi vadă şi principalul rival - adică pe mine - şi principalul partid rival - adică pe noi - rupţi în facţiuni, înnebuniţi între ei, cu sânge pe pereţi, cum se spune. Cred că ar fi un lucru deosebit de dificil", a declarat Mircea Geoană.

În cadrul emisiunii, liderul PSD şi-a invitat colegii social-democraţi să i se alăture în vederea formării unei echipe puternice.

"Fac un apel către toţi colegii de valoare care sunt capabili să genereze performanţă, credibilitate, idei (...) să vină alături de mine şi să facem cea mai puternică echipă pe care o poate furniza PSD-ul", a spus Geoană, adăugând că, în acest moment, se află într-o poziţie "care să permită continuarea mandatului".

"Sunt convins că vom avea înţelepciune şi vom păstra unitatea partidului. De aceea, preferinţa mea, insistenţa mea şi decizia mea este ca acest Congres al nostru să fie cât mai rapid cu putinţă", a mai spus liderul PSD.

Cât priveşte potenţiala candidatură a lui Miron Mitrea la funcţia de preşedinte al partidului, Mircea Geoană susţine că aceasta nu va exista.

"Nu va candida Mitrea la niciun Congres. Hai să fim serioşi", a declarat preşedintele social-democrat.





Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close