Antena 3 CNN Politică Geoană este mâhnit de Mitrea, dar se simte în formă maximă

Geoană este mâhnit de Mitrea, dar se simte în formă maximă

Geoană este mâhnit de Mitrea, dar se simte în formă maximă
23 Dec 2008   •   00:26

După difuzarea în presă a unei înregistrări audio cu Miron Mitrea ce dezvăluie că şi-a ?înfipt colţii în beregata lui Mircea Geoană, acesta din urmă a ieşt cu delcaraţii în presă. Răspunsul preşedintelui PSD vine după ce a apărut înregistrarea unei convorbiri telefonice, în care Miron Mitrea ameninţă că o să-şi înfigă ?colţii? în ?beregata? lui Mircea Geoană până când îl va ?rupe?.
?Cred că este o jignire nemeritată la adresa partidului şi a colegilor de partid. Cred că este un gest cel puţin neelegant şi sunt convins că la nivelul partidului şi al colegilor s-a format o opinie defavorabilă. Mă simt în formă maximă, dar sunt mâhnit de faptul că există astfel de epitete la adresa unor colegi de partid. Eu pot să înţeleg că a existat ceva dezamăgire după votul din Senat, dar totuşi suntem oameni civilizaţi şi colegi de partid", declara Mircea Geoană, citat de Gândul.
Miron Mitrea s-a apărat susţinând că nu ştie cât de adevărată este convorbirea. ?Probabil că este, în mare parte, pentru că eram foarte, foarte furios. Înregistrarea s-a făcut din exterior, pe hol, cu o cameră d'asta deşteaptă". El s-a declarat furios din cauza jocurilor de culise, care l-au obosit.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mircea Geoană Miron Mitrea PSD
Parteneri
Bani de la stat pentru tinerii care își găsesc un loc de muncă
x close