Antena 3 CNN Politică Geoană: "Năstase e un om politic cu potenţial"

Geoană: "Năstase e un om politic cu potenţial"

Geoană: "Năstase e un om politic cu potenţial"
15 Iun 2007   •   12:39

Preşedintele PSD Mircea Geoană a declarat, vineri, că fostul premier Adrian Năstase a rămas un om politic cu potenţial, dar întâi trebuie să îşi rezolve problemele pe care le are încă în Justiţie. ?Cred că Adrian Năstase reprezintă în continuare un om politic cu potenţial. Întâi trebuie să îşi vadă rezolvate problemele pe care le are încă în Justiţie. După ce îşi rezolvă problemele în Justiţie, oricare dintre liderii noştri, actuali sau foşti, sunt apţi, combatanţi şi eligibili. Până atunci trebuie să răspundă la aceste probleme?, a spus Geoană, citat de Mediafax.

Liderul PSD a mai declarat că nu ştie dacă există sau dacă sunt mulţi cei care îl susţin în acest moment pe Adrian Năstase ca reformator al PSD.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a afirmat că ar dori să folosească ?înţelepciunea rabinului şi fermitatea liderului? pentru a rezolva disputa care s-a creat între vicepreşedintele PSD Bucureşti, Marian Vanghelie, şi vicepreşedinţii PSD Victor Ponta şi Vasile Dâncu.

Vanghelie anunţa zilele trecute că va solicita conducerii PSD excluderea din partid a lui Ponta Dâncu pentru declaraţii denigratoare la adresa PSD, fapt care a stârnit un adevărat scandal mediatic între cei trei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu, anunţă când vine vara în România
x close