Antena 3 CNN Politică Geoană: PSD va negocia cu partidele intrarea la guvernare

Geoană: PSD va negocia cu partidele intrarea la guvernare

Geoană: PSD va negocia cu partidele intrarea la guvernare
20 Aug 2007   •   22:01

?Guvernul va pica, iar noi vom intra în discuţii transparente cu partidele?, a declarat Mircea Geoană în cadrul emisiunii ?Ştirea Zilei?, la Antena 3. Liderul PSD a precizat că partidul pe care îl conduce este dispus să discute ?şi cu alte partide intrarea la guvernare?. Situaţia în care se află România acum nu este numai eşecul cabinetului Tăriceanu II, ci ?este un eşec de fond, al întregii guvernări din 2004 până acum?, a declarat el.

Liderul social-democrat a precizat însă că moţiunea de cenzură se fundamentează pe incapacitatea actualei echipei de a mai guverna încă un an şi jumătate. ?Este unul slab, dar nu numai ca susţinere, ci şi ca oameni care fac parte din cabinet.?

?Am început să lucrăm la textul moţiunii şi până la sfârşitul lunii vom avea ce să arătăm.? ?Mulţi ne consideră pe noi acum la guvernare. Oamenii ne spun că, dacă PSD vrea, se poate?, a subliniat Geoană.

În ceea ce priveşte declaraţiile liderilor PNL şi PD, care au negat orice discuţie cu PSD în vederea formării viitorului cabinet, Geoană le-a catalogat drept ?fariseism politic?. ?În condiţiile în care PD şi PNL deţin, în actuala conjunctură politică, doar câte 15% din mandatele parlamentare, declaraţiile liderilor democraţi şi liberali privind necolaborarea cu social-democraţii pe linie guvernamentală sunt o dovadă de fariseism politic?.

Mircea Geoană: Guvernul sigur va pica -  

Antena3.ro

×
Parteneri
Cea mai detaliată hartă a creierului uman realizată vreodată
x close